Reklama
  • Wtorek, 28 lutego (11:05)

    Beziki

Składniki na 6 porcji: ● 2 białka jajka ● 10 dag cukru ● tubka kremu czekoladowego ● 40 dag owoców

1. Białka ubij z cukrem.

2. Przy pomocy rękawa cukierniczego wyciśnij na pergamin, formując beziki. Wstaw na 3 godziny do piekarnika rozgrzanego do 60°C.

Reklama

3. Po wystudzeniu ułóż na nich owoce i udekoruj kremem czekoladowym.

Kurier TV

Zobacz również

  • Składniki: 25 dag mąki, 15 dag cukru, 1 jajko, 11 dag masła, 300 ml mleka, 1 op. cukru waniliowego, 1 op. budyniu śmietankowego, 150 ml śmietany, 18 proc., 30 dag truskawek, 1 op. galaretki... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.