Reklama
  • Wtorek, 28 lutego 2017 (11:05)

    Beziki

Składniki na 6 porcji: ● 2 białka jajka ● 10 dag cukru ● tubka kremu czekoladowego ● 40 dag owoców

1. Białka ubij z cukrem.

2. Przy pomocy rękawa cukierniczego wyciśnij na pergamin, formując beziki. Wstaw na 3 godziny do piekarnika rozgrzanego do 60°C.

Reklama

3. Po wystudzeniu ułóż na nich owoce i udekoruj kremem czekoladowym.

Kurier TV

Zobacz również

  • Składniki: 2 duże marchewki, 3 jajka, 1 jabłko, olej, 1 i 3/4 szkl. mąki pszennej, 3/4 szkl. cukru, cynamon, 2 op. cukru waniliowego, 1/2 łyżeczki sody oczyszcz., 1,5 łyżeczki prosz. do piecz., 25... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.