Reklama
  • Wtorek, 28 lutego 2017 (11:05)

    Beziki

Składniki na 6 porcji: ● 2 białka jajka ● 10 dag cukru ● tubka kremu czekoladowego ● 40 dag owoców

1. Białka ubij z cukrem.

2. Przy pomocy rękawa cukierniczego wyciśnij na pergamin, formując beziki. Wstaw na 3 godziny do piekarnika rozgrzanego do 60°C.

Reklama

3. Po wystudzeniu ułóż na nich owoce i udekoruj kremem czekoladowym.

Kurier TV

Zobacz również

  • Składniki na 8 sztuk: 1 op. ciasta francuskiego, 20 dag kremu typu nutella, 3 łyżki siekanych migdałów, 2-3 łyżki mleka, 1 jajko, 2 łyżki likieru kawowego, 8 łyżek wiórków czekoladowych. więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.